TheTeam.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Team Grupa ::: Generalna ideja.

Go down 
Autor/icaPoruka
Angel
Admin
Admin

Broj postova : 173
Registration date : 08.10.2007

Team Grupa ::: Generalna ideja. Empty
PostajNaslov: Team Grupa ::: Generalna ideja.   Team Grupa ::: Generalna ideja. Icon_minitimened svi 11, 2008 10:19 pm

.
IDEJA:

- Inicijativa je krenula od Team.
- Cijela koncepcija se bazira na provjerenim receptima udruživanja s S1 servera
- Osnovna ideja je povezati saveze u (-/-) koordinatama, kako bi se uspješno konkurirali trenutnoj dominaciji 2P saveza (što ne znači da su eventualni uspješni diplomatski odnosi s njima u budućnosti " a priori" odbačeni.)

POZICIONIRANJE TEAMOVA i KOORDINACIJA:

- Savezi bi bili kreirani po populaciji i koordinatama + vodstvo saveza, koje bi po mome trebalo djelomično biti izuzeto toga.
- Definirala bi se zajednička taktika i diplomacija
- koordinacija Teamova preko Team foruma
- Svaki savez koji bi ušao u Team Grupu, naravno da bi mogao zadržati dio svojeg identiteta kroz recimo vlastiti forum, ali postoji centralni forum za sve.
- Svi Teamovi ce imati jedinstven opis saveza s pravom da dio opisa odvoje na svoju tradiciju ( ex. savez)

SASTAV TEAMOVA:

- Članovi postojećih saveza bi se DOBROVOLJNO prebacivali u Teamove, ovisno o kriterijima:
- POZICIJA
- POPULACIJA
- Trenutni rank u savezu.

- Svi TEAMOVI imaju 2 leadera, defence i offence leadera, i 2 diplomata
- Svi teamovi su ravnopravni članovi, ne postoje nikakvi "wingovi"

BROJ i VRSTE TEAMOVA:

TEAM. - Osnovni glavni savez. Svi ispod pozicije -60 po Y koordinatama (vertikala). Minimalna populacija + 500 ( trenutno) + odabrani članovi od leadera
- Kombinirani Leaderi

TEAM 2 - Svi iznad linije -60 po Y koordinatama - sva populacija - Leader Darkone + kombinirani leaderi

TEAM 3 - Svi ispod pozicije -80 po Y koordinatama. Osnovu Teama sastavljena od saveza koji se priključuje Team Grupi. Dio HIGH population članova ovog Teama prelaze u glavni Team kako bi jakim pozicionirajem glavnog Teama ojačali poziciju svih Teamova u cjelini.

TEAM AC. - Academy - Centar za regurtaciju. Leaderi svih timova određuju jednu osobu high populacije za vodstvo T AC. Sve (-/-) koordinate.
- U Team AC, ulaze SVI low population ( - 200 ) članovi iz svih dosadašnjih teamova.
- Ulaz novih članova u T AC, nema population limit.

TEAMOVI IZVAN (-/-) KOORDINATA:

- svi članovi na ( +/- , i +/+) koordinata bi ostali u jednom teamu. - Team +

- Team +, zbog specifičnosti pozicija bi trebao imati samostalnost u svezi diplomacije, ali naravno da bi sva podrška u diplomatskim odnosima dolazila od Team Grupe.

Angel.

PS.
MOLIM cijenjene goste da prilikom reply upišu u rubriku korisnik svoje ime, inace vam nece primiti post.

.

Zadnja promjena: Angel; ned svi 11, 2008 11:32 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.
[Vrh] Go down
http://www.mediazona.hr
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Team Grupa ::: Generalna ideja.   Team Grupa ::: Generalna ideja. Icon_minitimened svi 11, 2008 11:22 pm

test
[Vrh] Go down
streetra
Gost

PostajNaslov: Re: Team Grupa ::: Generalna ideja.   Team Grupa ::: Generalna ideja. Icon_minitimened svi 11, 2008 11:33 pm

Pozdrav svim clanovima Team saveza....
S obzirom da se naveliko pregovara sa nama vezano za osnivanje jos jednog Team saveza odmah cu da predjem na stvar:
zanima me sta i kakvu pomoc mogu ocekivati moji jaki clanovi koji su na +/+ koordinatama i u okruzenju su sa HEG-om i U2 savezima? Njima je vec dosadno jer su razvijeni i napadali bi (za sada napadaju samo slabije i igrace koji nisu u savezima) a ne mogu jer nema tko stati iza njih kad napadnu nekog jaceg. Jedino da se proba dogovoriti saveznistvo ili nenapadanje sa njima? Nas su odbili, jer pritiscu moje igrace na +/+ koordinatama da predju njima. Velika je vjerovatnost da ce i vas odbiti jer ih ne mozete ugroziti, tako da mi ostajemo u nezgodnom polozaju. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

streetracer
[Vrh] Go down
Angel
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Team Grupa ::: Generalna ideja.   Team Grupa ::: Generalna ideja. Icon_minitimened svi 11, 2008 11:41 pm

.
Odgovor streetraceru

Ovako. Generalno gledano potpisivanje savezništva ili nenapadanja nemora nužno biti generirano prijetnjom.
Mislim da kao TEAM + , kao član jedne veče grupacije u samim diplomatskim pregovorima nastupa kao "ozbiljnija" stavka nego Wing, nekog saveza, pa koliko taj savez je jak.
.
osim toga, ja sa svoje strane mogu garantirati svojevrsni diplomatski support prema HEG-u i jos nekim savezima iz te zone, jer sam i sam bio osnivač YAHOO saveza na S1 i kasnije spajanjem HEG-a i YAHOO-a imao određeni status u toj koaliciji, a velik broj igrača iz toga doba S1 me poznaje i nadam se cijeni.
.
[Vrh] Go down
LECONTE
Gost

PostajNaslov: DOBRA IDEJA   Team Grupa ::: Generalna ideja. Icon_minitimepet svi 16, 2008 7:30 pm

slazem se generalno sa idejom i osobno smatram da je jedini pravi nacin igre podjela po teritorijalnom principu...ono na sto ja zelim upozoriti je da se prije odluke o osnivanju velike koalicije treba prvo osigurati pristojan broj clanova spremnih na ulazak...ja sam trenutno u pregovorima o spajanju sa jednim savezom ali vrlo bih rado vidio jos neke saveze ili pojedince koji su mi bliski na mapi u istom drustvu jer bi to dodatno ojacalo savez ...
stoga zelim znati tko sve podrzava ovu ideju i koliko clanova mozemo ocekivati ?
nas savez je malen ali jako dobro grupiran i u svakom slucaju ne stvaramo probleme bilo kojoj grupi u koju bi se prikljucili...ali samo okrupnjavanje nema smisla ako ne postoji dovoljan broj zainteresiranih a da to budu kvalitetni pojedinci koji znaju igrati ...vidim da tema nije zainteresirala previse igraca makar smatram da nije losa i da bi je samo malo trebali pogurati promovirajuci je medju drugim potencijalnim savezima...pozz Leconte , savez G.B.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Team Grupa ::: Generalna ideja.   Team Grupa ::: Generalna ideja. Icon_minitimepet svi 16, 2008 7:43 pm

Ne mora nuzno wing biti losa ideja moze se nazivati i recimo akademija i biti pod nekim savezom a zadrzati svoju samostalnost!!
[Vrh] Go down
Leconte
Gost

PostajNaslov: opcije   Team Grupa ::: Generalna ideja. Icon_minitimepet svi 16, 2008 8:06 pm

vidim da je mnogima problem promijeniti identitet ... naviknu na svoj savez pa se tesko toga rijese...zato ova opcija kao TEAM i nije losa jer bi bili doslovno tim igraca koji zeli zajednicki rjesiti probleme...s obzirom da su neki savezi nastajali stihijski i nije se vodilo racuna o polozaju i udaljenosti na mapi sad je prilika to ispraviti i ukljuciti sto veci broj jakih igraca koji su blisko povezani...
mislim da sa wingovima nebi bas nesto rjesili jer bi i dalje postojala neka fizicka razdvojenost a cilj je da se povezemo sto vise...makar ako je to nuzno moglo bi se krenuti i u pocetku sa wingovima tipa TEAM - G.B. i zajednickim forumom pa vidjeti kako ce to funkcionirati ...
[Vrh] Go down
Angel
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Team Grupa ::: Generalna ideja.   Team Grupa ::: Generalna ideja. Icon_minitimepet svi 16, 2008 9:59 pm

,
Dakle, iako nema ocekivani broj postova ovdje, moj mail-box je krcat.
.
Trenutno su u "igri" 4 saveza, a iz taktičkih razloga ne bih htio otkrivati imena jer je ovo ipak otvoreni dio foruma, dok se oni sami za to ne odluče.
.
Danas (petak) i sutra krečemo s detaljnim pravilima i laganim spajanjem.
.
U planu je definirati prava i obveze vodja teamova, članova i konačnu populacijsko-teritorijalnu podjelu.
.
Prema informacijama "s terena" večini se svidja opcija da vodstva saveza koji ulaze ostanu koliko toliko zajedno, uz manja prebacivanja. Uostalom, i prilikom reorganizacije unutar sada postojećih teamova to je oko 75% vec rješeno.
.
Da, teško se ponekad odreči člana s high populacijom, ali .. kako se kaže: MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO! Smile
.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Team Grupa ::: Generalna ideja.   Team Grupa ::: Generalna ideja. Icon_minitime

[Vrh] Go down

Team Grupa ::: Generalna ideja.
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.