TheTeam.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Pristupnica za savez

Go down 
+5
Ameli
Futurist
abis
Angel
yahoosavez
9 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
Angel
Admin
Admin

Broj postova : 173
Registration date : 08.10.2007

Pristupnica za savez - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepon tra 07, 2008 10:51 pm

drblue1 je napisao/la:
1 ) drblue, -78/-35, 197 pop

2 ) igram mjesec dana casual, igram Imperiu vise od godinu dana te bullfleet prije, savezi CIA i bio u syn-se i još neki na početku u Travianu

3 ) 24

4 ) att, aktivan sam iza 6 (posao) i vikendom, tu i tamo i preko dana

5) očekujem pomoć u vidu da što prije skužim cake te prema forumu, prijavnicama, att/def timovima mi se čini da ste dobro organizirani što znači da vjerojatno pretendirate biti jedan od boljih saveza / volim mmo igrice Smile

p.s. drblue mi je nick, al kaze da je vec zauzeto
.
dooobar Smile
[Vrh] Go down
http://www.mediazona.hr
vedd
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimeuto tra 08, 2008 5:22 pm

1) veddoo

2)nekoliko tjedana

3) 27

4) att.. aktivan na poslu uglavnom eheh
[Vrh] Go down
Tutanj-K
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepet tra 11, 2008 12:25 am

pozdrav svima

nick: Tutanj-Kamon
god: 27
stil igre: deff (iako se trudim da to promjenim, ali nikako skužit kako se najlakše i najbrže razviti)
igram oko mjesec dana...i sporo i polako se razvijam
[Vrh] Go down
Futurist

Broj postova : 4
Registration date : 11.04.2008

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepet tra 11, 2008 6:04 pm

ups, očito sam uletio prek veze, nikakvu pristupicu nisam popunjavao Very Happy

šala! bio malo van svega pa ... evo me sad

1) Futurist, -127/-27, malih vrijednih Gala oko 205

2) počeo na s2 od početka, ali zbog obveza odustao nakon 3 tjedna - al sad sam opet ovdje skoro 2 tjedna

2a) na s1 imam s frendovima naš srednje velik savez, nekoliko tisuca (opet) Gala ... i tak, sve ide pomalo naprijed - susjedi su nas primijetili pa skrivaju i troše resse, hehe

3) sasvim dovoljno za travian - 33 godine

4) bolje mi ide obrana - jos mi nitko nije niš popalio lol!

5) zato i jesam tu - da mi ni dalje nitko niš ne popali cheers
[Vrh] Go down
nerodrag
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimesub tra 12, 2008 8:15 pm

nerodragone -113/-50,107 čovječuljka

igram nekih mjesec/dva,nijedan savez do sada

19 god
[Vrh] Go down
Angel
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimesub tra 12, 2008 8:49 pm

nerodrag je napisao/la:
nerodragone -113/-50,107 čovječuljka

igram nekih mjesec/dva,nijedan savez do sada

19 god
.
OK.
[Vrh] Go down
Gulash
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimesub tra 12, 2008 11:01 pm

Evo i ja bi vam se rado pridružila! Smile

1) Nick u igri mi je Gulashica, koordinate -39 -98, 184 stanovnika
2) igram oko 3 mjeseca, do nedavno sam bila u DarkT savezu ali smo imali prilično agresivne susjede koji su nas non-stop pljačkali i ucjenjivali pa se savez raspao
3) imam 22 god
4) stil igre? ulogiravam se više puta dnevno, najčešće u periodu između 8 i 20 sati (kad sam na poslu Wink ) ne pada mi na pamet dežurati po noći da nekoga napadam!
5) Travian doživljavam ko zabavnu igricu koja ne zahtjeva da provodim za kompom sate i sate

Eto, to bi bilo to ukratko... tongue
[Vrh] Go down
Angel
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimened tra 13, 2008 12:01 pm

Gulash je napisao/la:
Evo i ja bi vam se rado pridružila! Smile

1) Nick u igri mi je Gulashica, koordinate -39 -98, 184 stanovnika
2) igram oko 3 mjeseca, do nedavno sam bila u DarkT savezu ali smo imali prilično agresivne susjede koji su nas non-stop pljačkali i ucjenjivali pa se savez raspao
3) imam 22 god
4) stil igre? ulogiravam se više puta dnevno, najčešće u periodu između 8 i 20 sati (kad sam na poslu Wink ) ne pada mi na pamet dežurati po noći da nekoga napadam!
5) Travian doživljavam ko zabavnu igricu koja ne zahtjeva da provodim za kompom sate i sate

Eto, to bi bilo to ukratko... tongue

ok, šefica.. dvije stvari bih htio znati.. a i svi mi:
1. od koga ste trpili napade, da tvojim primanjem u Yahoo Team ne navucemo neku veču nesrecu na sebe .. s manjim nesreca se znamo nositi Smile
2. Ovo pod 5 je malo teže ostvarivo, posebno ako ćeš ostati duže u igri, mada se može igrati i na defence način Smile
.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimened tra 13, 2008 12:41 pm

Najviše me napadao zizu1710 iz CroArmy saveza. Zbog njega se i raspao moj dosadašnji savez DarkT. Svi ostali napadi su bili zanemarivi i pojedinačni.
[Vrh] Go down
Eriksson
Gost

PostajNaslov: Pristupnica   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimened tra 13, 2008 6:26 pm

Koordinate -116 -4 , 102 pop , Nadimak ErikssonJeny

Imam 19 god,

Igram oko 2 tjedna

Igram uglavnom da si naselje poboljsavam tako da nenapadam nimalo

I ocekujem da me Yahoo Doda svom savezu i da Yahoo postane najbolji
[Vrh] Go down
Angel
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimened tra 13, 2008 8:57 pm

Eriksson je napisao/la:
Koordinate -116 -4 , 102 pop , Nadimak ErikssonJeny

Imam 19 god,

Igram oko 2 tjedna

Igram uglavnom da si naselje poboljsavam tako da nenapadam nimalo

I ocekujem da me Yahoo Doda svom savezu i da Yahoo postane najbolji

.
hm, naselje bez vojske ne znaci nista. jedan napada katapultima i sav tvoj trud ode u dim, a da napadač ništa ne izgubi.. ali nauciti ces vec..Smile saljem poziv
.
[Vrh] Go down
Ameli

Broj postova : 2
Registration date : 10.04.2008

PostajNaslov: pristupnica   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimened tra 13, 2008 9:35 pm

Nick: Niđo
Godina: 31
Koordinate:-41, -106
Igram 2 mjeseca neznam točno datum
Bio sam u savezu koji se raspao, a samostalno ne želim ništa raditi.
[Vrh] Go down
Samar
Gost

PostajNaslov: Evo mene   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepon tra 14, 2008 12:59 pm

Ja lezim na koordinatama: -39/-103
igram travian nekih dva mjeseca, imam 22 godine, igram u savezu darkt, sad bi se zelio prikljuciti vama jer ste puno jaci savez i u njemu bi lakse napredovao, u mom savezu se niko ne brine za nista, otvorii su ga samo tako da ga imaju a menio se to ne svidja..
[Vrh] Go down
slatki
Gost

PostajNaslov: Zelja za ulazak u savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepon tra 14, 2008 1:49 pm

pozdrav.
vidim da je vas savez dosta blizu mene pa me zanima dal bi ja mogao uci u vas savez, dosta ste jaki i pretpostavljam da mi mogao u vasem savezu brzo napredovati.
moje koordinate su : -38/-102
Imam 24 godine i igram travijan otprilike 2 mjseca, za sada sam u savezu darkt i htio bi se prikljuciti vasem savezu jer sadasnji su veoma neobzirni i ne mare za nicime...
lijep pozdrav.
[Vrh] Go down
helvetii

Broj postova : 5
Registration date : 14.04.2008

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepon tra 14, 2008 2:18 pm

hej, trebalo mi je neko vrijeme da se odlučim nakon angelllove poruke, al evo, želim u savez Very Happy
1. nick je helvetii, -122/2, trenutna pop 148, al to stalno ide gore
2. nisam još bila u savezu
3. 23 god
4. jako sam često na travianu, nešto malo više od 2 tjedna igram, zasad mi je najvažnije nabildat resurse pa ću kasnije vojsku
5. očekujem još zabavnije vrijeme uz travian Cool
[Vrh] Go down
Angel
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepon tra 14, 2008 2:41 pm

helvetii je napisao/la:
hej, trebalo mi je neko vrijeme da se odlučim nakon angelllove poruke, al evo, želim u savez Very Happy
1. nick je helvetii, -122/2, trenutna pop 148, al to stalno ide gore
2. nisam još bila u savezu
3. 23 god
4. jako sam često na travianu, nešto malo više od 2 tjedna igram, zasad mi je najvažnije nabildat resurse pa ću kasnije vojsku
5. očekujem još zabavnije vrijeme uz travian Cool

OK, jos jedna potencijalna pripadnica. Mislim da ti ovo s nabildavanjem ressursa bas i nije neka taktika.. pitaj Teuta .. Šaljem pozivnicu čim dignemo veleposlanstvo
[Vrh] Go down
helvetii

Broj postova : 5

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepon tra 14, 2008 2:49 pm

bildam resurse koje odmahh potrošim naravno i cjelo vrijeme ionak visim na travianu. nitko mi nikad ništa nije ukrao i skrovište mi je mrak afro
[Vrh] Go down
darkone

Broj postova : 11
Registration date : 12.04.2008

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepon tra 14, 2008 8:15 pm

helvetii je napisao/la:
bildam resurse koje odmahh potrošim naravno i cjelo vrijeme ionak visim na travianu. nitko mi nikad ništa nije ukrao i skrovište mi je mrak afro

to mogu i ja potvrdit Smile jedna neuspješna pljačka na susjedu Smile)
[Vrh] Go down
norimajk

Broj postova : 1

PostajNaslov: pristupnjca za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepon tra 14, 2008 11:15 pm

pokušavam pristupiti Vama u savez , ali stalno me nešto odvuće na drugu stranu, inaće imam jedno malo selo poljoprivrednika na kordinatama-91-89 koje čuva par macho muškaraca uvijek spemnjh za dobru bitku. A sad nešto o meni kao u onoj dobroj reklami, imam 46godina i jedno takoreći odraslo dijete, naravno uz to ide i da sam oženjen, ali ne i uškopljen, a od pristupa savezu očekujem dobru zezanciju, steći prijatelje sa kojima mogu razmjenjivati dobre i loše naravno što se tiće traviana, a za dalje tko zna
[Vrh] Go down
MARKO AU
Gost

PostajNaslov: pristup savezu   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimesri tra 16, 2008 4:53 pm

pozdrav,

rado bih se pridružio YAHOO savezu

bio sam se registrirao na forumu saveza ali nikako da mi se aktivira da mogu ispuniti prijavu pa onda smatram da imperatora treba zamoliti

MARKO AURELIJE -127/-16 pop 53

imam 21 godinu cilj mi je dobro zabaviti se relaksirati od stvarnog života;
smatram da je ovaj svez najbolji za to; trgovina osvajanje razvoj
igram na S2 oko tjedan dana i mogu reći da me ova igra zarazila
[Vrh] Go down
Angel
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimesri tra 16, 2008 10:36 pm

ok marko moze.
[Vrh] Go down
Blacky

Broj postova : 7
Registration date : 18.04.2008

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepet tra 18, 2008 4:03 pm

1 ) Nickname, koordinate ( primamo članove isključivo iz zone -/- ), trenutna pop?

2 ) Iskustvo u travianu, nick i savez ukoliko igraš, ( si igrao/la ), na s1 ili com serveru

3 ) Koliko imaš godina?

4 ) stil igre i aktivnost (kasnije se rade def i offense timovi, pa je i stil igre važan) ?

5) Šta očekuješ od YAHOO teama / Travian igre ?

ODGOVORI

1) BlackCASTLE (-29|-100)
Pleme: Teutonci
Savez:
Vlasnik: Blacky
Stanovnici: 236

2) Igram na HR1 ... SAvez Syn-g4 .... vođa sam saveza.... Smile trenutno smo 27 na listi..... toliko o tome..... nick BlackyOS
Na COM sam igrao u savezu MOGULUS..... Trenutno vise neigram jer sam zbog manjka vremena predao ACC prijatelju.... previse je na tri mjesta odjednom....pa sam nesto morao reducirati Wink

3)21

4) Na HR1 sam defanzivac... na HR2 ofenzivac....na COM bio ofenzivac također....

5) Sloga sloga sloga...... ako to postoji dalje je sve uredu.....

Denis
[Vrh] Go down
jusuff
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimened tra 20, 2008 10:34 am

Pozdraf
1.JUSUFF, -59/-100, SAVEZ NITI JEDAN ZASADA
2.TRAVIAN IGRAM NA S2 OKO MJESEC ,DVA
3.GODINE 39
[Vrh] Go down
metslip
Gost

PostajNaslov: pristup savezu   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimepon tra 21, 2008 10:09 pm

BOOK!!!!

1. moj nickname je metslip, X = -128 i Y = -18 , stanovnika 72 , pleme rimljani

2. ovo mi je prvi put da igram u Travianu , malo sam neiskusna u ovoj igri al sam igrala mnoge druge ovoga tipa

3. imam 16 godina, znam nije 21+ ali nisam neka balavica koja je neodgovorna i nezrela (lol glupo zvuči ali tako je)

4. stil igre :? neodređen....mogu bit bilo što...

5. što očekujem...pa...ništa posebno...povremeno da mi pomogne netko ako me netko stalno napada i da ja drugima pomažem Surprised

Molim vas uvažite moju molbu !!! Unaprijed zahvaljujem flower sunny
[Vrh] Go down
Angel
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitimeuto tra 22, 2008 12:16 am

.
odgovor za gornja dva posta:
.
Jussuf: moze ako pripazi da ga ubuduce ne farmaju. dakle, sitter i skloništa i obrambena vojska . Pratim te iduca dva dana.
.
Met. hm, malo ti je mala populacija, ajde sreco jos malo porasti. barem na 150. u medjuvremenu se malo informiraj o igri, taktici itd itd.
.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Pristupnica za savez
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» pristupnica za savez TheTeam
» ulazak u savez
» pristupnica
» pristupnica
» pristupnica