|
|
| Pristupnica za savez | |
|
+5Ameli Futurist abis Angel yahoosavez 9 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Coldone Gost
| Naslov: Re: Pristupnica za savez uto tra 22, 2008 12:47 am | |
| Yo.... Nickname: Coldone Koordinate: -67/-106 Stanovništvo: 120....idem dalje... Server 2, ni s kim u savezu, igram tek mjesec dana, ne znam brdo toga, uglavnom povećavam resurse, svakodnevno i branim se ( opet svakodnevno ) od lopova, he he he....al dok se ne izgradim...ali ja to sporo, prvo bi si razvila proizvodnju pa se onda širila i gradila...da ne moram na kredu ili bez pokrića.... .... Imam 32...i idem dalje, ho ho... a zasto u savez...pa kud svi tu i mali mujo! Pozdrav iz VU! |
| | | yahoosav Gost
| Naslov: Prijava uto tra 22, 2008 5:46 pm | |
| Prihvaćam Vašu pozivnicu za pristupanje u Vaš savez.I naravno, zahvaljujem se. Ja sam FAJTER sa naseljem Selo moje malo na koorsninatama -12- - 14. |
| | | Step Gost
| Naslov: Pristupnica sri tra 23, 2008 3:16 pm | |
| 1 ) Step, -41|-37, trenutno 443 stanovnika
2 ) igram od pocetka ove godine, na s1, a na s2 od kada se server otvorio, na s1 sam isto Step, u savezu * H F *
3 ) imam 28 godina
4 ) aktivan sam svaki dan, po nekoliko puta, stil igre mi je pasivno/aktivan. napadam, branim se, razvijam se... saljem pomoc kada je potrebno, i kada sam u mogucnosti
5) od Traviana ocekujem dobru zabavu, igru, dobro drustvo, elentualno poznanstvo... isto tako i od Yahooa. imam poznanicu u vasem savezu, koja me i pozvala pa da ucvrstim taj odnos.
Evo, nadam se da zadovoljavam vasim uvjetima. Ako da, vidimos e uskoro...
Pozz... |
| | | lebowsky Gost
| Naslov: Re: Pristupnica za savez čet tra 24, 2008 4:08 pm | |
| 1. lebowsky -24/-96 pop. 352 2. na s2 igram oko mjesec i pol, na s1 sam u savezu lions b 3. godina 33 4. stil igre na s2 mi je uglavnom obrana, na s1 mi dosta dobro ide napad
ajd budite dobri pa me primite |
| | | Danny Bo Gost
| Naslov: želim ući... sub tra 26, 2008 11:23 am | |
| 1 ) Nickname, koordinate ( primamo članove isključivo iz zone -/- ), trenutna pop?
2 ) Iskustvo u travianu, nick i savez ukoliko igraš, ( si igrao/la ), na s1 ili com serveru
3 ) Koliko imaš godina?
4 ) stil igre i aktivnost (kasnije se rade def i offense timovi, pa je i stil igre važan) ?
5) Šta očekuješ od YAHOO teama / Travian igre ?
------------------------------------------------------------------------------------- DannyBoyZg / -48,-118 / pop.219
igram od 31.3.
27 godina
nemam baš određen stil, pljačkam, branim se (što je Angelll i iskusio). aktivan nekoliko puta na dan.
trenutno sam član draconis akademije, al mi se ne sviđa. svi su mi saveznici predaleko i nema puno mogućnosti za suradnju unutar saveza. očekujem grupnu aktivnost u igri i timski rad. |
| | | Test Gos Gost
| Naslov: Re: Pristupnica za savez ned tra 27, 2008 5:08 pm | |
| testiram bez registracije. Angel |
| | | crni Gost
| Naslov: Re: Pristupnica za savez ned svi 04, 2008 10:47 am | |
| INGAME NICK:crni
17 godina
igram na hr1 savez SUP, vrlo dobra ekipa albundi vođa SUP-a
vrlo aktivan, nisam nikad u životu imo žutu točku
na com5 sam igro al mi dojadilo
imam iskustva... igram ofanzivno, pljačkam neaktivce oko sebe |
| | | ficho! Gost
| Naslov: pristupnica uto svi 06, 2008 12:39 pm | |
| nickname : Ficho kordinate : -104|-86 populacija: 209
igram travija pola mjeseca! imam 24 g.! od saveza trazim dobru zabavu! |
| | | stasad Gost
| Naslov: Re: Pristupnica za savez ned svi 11, 2008 4:27 pm | |
| nickname: stasad koordinate: -129, -50 populacija: 104 godine: 22 na travianu sam oko 2 tjedna na hr2 serveru sam igra mi se, a sama nemogu, pa bi bilo bas dobro kad bi bila u ovako nekom lijepom velikom savezu.jel. |
| | | stasad Gost
| Naslov: Re: Pristupnica za savez ned svi 11, 2008 4:31 pm | |
| uostalom, vi se mene zvali, jel. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pristupnica za savez | |
| |
| | | | Pristupnica za savez | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|