TheTeam.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Pristupnica za savez

Go down 
+5
Ameli
Futurist
abis
Angel
yahoosavez
9 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
Coldone
Gost

Pristupnica za savez - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitimeuto tra 22, 2008 12:47 am

lol!
Yo....
Nickname: Coldone
Koordinate: -67/-106
Stanovništvo: 120....idem dalje...
Server 2, ni s kim u savezu, igram tek mjesec dana, ne znam brdo toga, uglavnom povećavam resurse, svakodnevno i branim se ( opet svakodnevno ) od lopova, he he he....al dok se ne izgradim...ali ja to sporo, prvo bi si razvila proizvodnju pa se onda širila i gradila...da ne moram na kredu ili bez pokrića.... jocolor ....
Imam 32...i idem dalje, ho ho...
a zasto u savez...pa kud svi tu i mali mujo!
Pozdrav iz VU!
[Vrh] Go down
yahoosav
Gost

PostajNaslov: Prijava   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitimeuto tra 22, 2008 5:46 pm

Prihvaćam Vašu pozivnicu za pristupanje u Vaš savez.I naravno, zahvaljujem se. Ja sam FAJTER sa naseljem Selo moje malo na koorsninatama -12- - 14.
[Vrh] Go down
Step
Gost

PostajNaslov: Pristupnica   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitimesri tra 23, 2008 3:16 pm

1 ) Step, -41|-37, trenutno 443 stanovnika

2 ) igram od pocetka ove godine, na s1, a na s2 od kada se server otvorio, na s1 sam isto Step, u savezu * H F *

3 ) imam 28 godina

4 ) aktivan sam svaki dan, po nekoliko puta, stil igre mi je pasivno/aktivan. napadam, branim se, razvijam se... saljem pomoc kada je potrebno, i kada sam u mogucnosti

5) od Traviana ocekujem dobru zabavu, igru, dobro drustvo, elentualno poznanstvo... isto tako i od Yahooa. imam poznanicu u vasem savezu, koja me i pozvala pa da ucvrstim taj odnos.

Evo, nadam se da zadovoljavam vasim uvjetima. Ako da, vidimos e uskoro...

Pozz...
[Vrh] Go down
lebowsky
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitimečet tra 24, 2008 4:08 pm

1. lebowsky -24/-96 pop. 352
2. na s2 igram oko mjesec i pol, na s1 sam u savezu lions b
3. godina 33
4. stil igre na s2 mi je uglavnom obrana, na s1 mi dosta dobro ide napad

ajd budite dobri pa me primite
[Vrh] Go down
Danny Bo
Gost

PostajNaslov: želim ući...   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitimesub tra 26, 2008 11:23 am

1 ) Nickname, koordinate ( primamo članove isključivo iz zone -/- ), trenutna pop?

2 ) Iskustvo u travianu, nick i savez ukoliko igraš, ( si igrao/la ), na s1 ili com serveru

3 ) Koliko imaš godina?

4 ) stil igre i aktivnost (kasnije se rade def i offense timovi, pa je i stil igre važan) ?

5) Šta očekuješ od YAHOO teama / Travian igre ?

-------------------------------------------------------------------------------------
DannyBoyZg / -48,-118 / pop.219

igram od 31.3.

27 godina

nemam baš određen stil, pljačkam, branim se (što je Angelll i iskusio). aktivan nekoliko puta na dan.

trenutno sam član draconis akademije, al mi se ne sviđa. svi su mi saveznici predaleko i nema puno mogućnosti za suradnju unutar saveza. očekujem grupnu aktivnost u igri i timski rad.
[Vrh] Go down
Test Gos
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitimened tra 27, 2008 5:08 pm

testiram bez registracije.
Angel
[Vrh] Go down
crni
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitimened svi 04, 2008 10:47 am

INGAME NICK:crni

17 godina

igram na hr1 savez SUP, vrlo dobra ekipa
albundi vođa SUP-a

vrlo aktivan, nisam nikad u životu imo žutu točku

na com5 sam igro al mi dojadilo

imam iskustva... igram ofanzivno, pljačkam neaktivce oko sebe
[Vrh] Go down
ficho!
Gost

PostajNaslov: pristupnica   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitimeuto svi 06, 2008 12:39 pm

nickname : Ficho
kordinate : -104|-86
populacija: 209

igram travija pola mjeseca! imam 24 g.!
od saveza trazim dobru zabavu!
[Vrh] Go down
stasad
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitimened svi 11, 2008 4:27 pm

nickname: stasad
koordinate: -129, -50
populacija: 104
godine: 22
na travianu sam oko 2 tjedna
na hr2 serveru sam
igra mi se, a sama nemogu, pa bi bilo bas dobro kad bi bila u ovako nekom lijepom velikom savezu.jel.
[Vrh] Go down
stasad
Gost

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitimened svi 11, 2008 4:31 pm

uostalom, vi se mene zvali, jel. rabbit
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pristupnica za savez   Pristupnica za savez - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Pristupnica za savez
[Vrh] 
Stranica 3 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» pristupnica za savez TheTeam
» ulazak u savez
» pristupnica
» pristupnica
» pristupnica